КОИ СМЕ НИЕ?

 

Моята най-голяма страст е да пътувам и да се наслаждавам на красивата природа винаги, когато имам възможност!

Преди 2 години обикаляйки света се впуснах в едно незабравимо приключение, в което имах щастието да посетя много невероятни места и  да се насладя на незабравими залези

За мое огромно съжаление голяма част от тези моменти бяха съсипани, тъй като съществена част от тази красива гледка бяха и пластмасовите отпадъци, на които се натъкнах. Именно това беше и моментът, в който се мотивирах да направя нещо по въпроса.

Винаги съм искал да създам устойчив бизнес, но сега вече имах нужната мотивация да реализирам мечтата си! Необходимата стъпка за тази промяна дойде напълно естествено и след дълго проучване създадох Resume Sportswear – спортно облекло от 100% рециклирани пластмасови бутилки! По този начин почистваме природата докато спортуваме – опазваме я и сме здрави! 2 в 1 – съчетаваме полезното с приятното, което е и моя любима комбинация!

По пътя на каузата срещнах много приятели с част, от които сега заедно работим за една по-чиста природа, за да можем заедно да се наслаждаваме на този невероятен залез без съпътстващите го отпадъци!

Носейки тениска Resume ние сме една идея по-осъзнати и по-близо до стремежа си към живот с нулев отпадък и цялостно намаляване на излишния отпадък!

Искрено се надявам да припознаете себе си в нас и да усетите каузата ни като своя!

 

Борислав Йорданов – Основател на Resume Sportswear

 

 

Нашите ценности

Борислав Йорданов
Основател на Resume

Борислав си взима почивка от IT сферата, за да търси вдъхновение, пътувайки по света. Освен че обогатява културата и мирогледа му, това пътуване отвежда Боби до идеята, че иска да създаде устойчив бизнес, с който да помогне за опазването на околната среда. Така се ражда марката Resume, с която той предлага тениски от рециклирани пластмасови бутилки и набира средства за екологични събития в България.

Max superblack
Рекламно лице и инфлуенсър

Макс, влиза в приют след няколко години в недружолюбни стопани. След щастливо следствие на съдбата се среща с Борислав и става гордо рекламно лице на устойчива и зелена компания. Обича да си похапва и да стои мирно, за да си го заслужи. Не търси богатство и слава, иска само любов и хапванка! 🙂

Йонко Йонков
Маркетинг Мениджър

Йонко е бакалавър и магистър по маркетинг. Обича професията си и я работи от 2012 година насам. Обожава планината и се стреми да изкарва колкото се може повече време бродейки из природните простори. Смята, че човек трябва да живее активно и отговорно към околната среда. Стреми се да използва колкото се може по-малко пластмаса за еднократна употреба в ежедневието си, както и да изхвърля отпадъците разделно. Вярва в каузата зад Resume и помага тя да достигне до повече хора.